De Toppers gaan op zoek naar een vijfde topper in een nieuw programma op SBS6. Joey Hartkamp is de afgelopen maanden door veel mensen gevraagd of hij hier iets voor voelde.

'Ik besloot via Facebook een poll te doen met de vraag of ik mee moet doen aan deze zoektocht en er is massaal JA gestemd. Ik heb mij natuurlijk aangemeld want zingen in de ArenA voor een feestende 65.000 man aan publiek lijkt me geweldig', aldus de zanger die momenteel hoge ogen gooit met zijn nieuwe single 'Hé jij'. De sound daarvan is eigentijds en dansbaar, de teksten zijn uitdagend en volks.

Lees meer: Joey Hartkamp meldt zich aan voor de vijfde Topper

De succesvolle pop-schlagerband 'Die Cappuccinos' die in dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit. Dit is dé knaller voor elk feest en een lied om verliefd op te worden. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen. Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën "Beste Band", "Beste Videoclip" en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.
 
Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu tijd voor Nederland en België! Tevens zijn Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.
 

De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo is de band, Die Cappuccinos, reeds een succes gebleken tijdens het Zwarte Cross festival. Ook was de band erbij tijdens het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso). Eind maart gaat Die Cappuccinos met zijn hit-single "Ik ben verliefd" richting Oostenrijk om een aantal optredens te verzorgen tijdens de feestweek in het Brixental.
 

Die Cappuccinos is klaar voor Nederland en Nederland klaar om verliefd te worden op dé band uit Duitsland. Op dit moment is de band onderweg samen met muzikant en presentator Stefan Mross tijdens hun gezamenlijke tour “Immer Wieder Sonntags - Unterwegs“. Maar natuurlijk toert de band ook in Nederland om zijn nieuwe single te promoten. 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Die Cappuccinos brengen Nederlandstalige single uit

Wesley Ponsen begon 2018 al goed. Naast een overeenkomst met platenlabel Rood-Hit-Blauw, een nieuwe single en een prominente gastrol van playmate Mira Soeteman  in de videoclip van ‘Droom met mij’ mag Wesley vanaf heden rondrijden in een gesponsorde blauwe Mercedes A klasse van Tonnie Keijzers Auto’s uit Apeldoorn.

De zanger uit Nootdorp mocht al een aantal keren optreden tijdens bedrijfsfeestjes van de autogigant. ‘Ook tijdens zakenuitjes werd ik uitgenodigd om te komen zingen. Twee maanden geleden kwam ik in contact met de zoon van Tonny, te weten Alexander. We hebben een goed gesprek gehad en gaan op een aantal vlakken met elkaar samenwerken. Ik heb wel vaker aanbiedingen gekregen om met reclame op m’n auto te rijden, maar nog nooit van zo’n grote speler op de Nederlandse markt. Ik ben erg trots om met zo’n prachtige bolide naar m’n optredens te rijden. Inmiddels sta ik 3  tot 4 keer per week geboekt en vaak ver uit elkaar’, aldus Wesley.

Ondanks dat er net een nieuwe single gelanceerd is, is Wesley al weer druk met de voorbereiding voor een zomersingle.  Ik werk samen met een aantal fantastische mensen waaronder producer Manfred Jongenelis. Het doel is om een eigen repertoire op te bouwen. Dat is ook gelukt met een aantal bekende artiesten uit mijn streek waaronder Tino Martin, Samantha Steenwijk en John West. Mijn team heeft er in ieder geval alle vertrouwen in’, glundert Wesley.


RTV promotie: Nel van Olm tel. 0622949762  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer: Wesley Ponsen presenteert nieuwe hoofdsponsor Tonny Keijzers auto’s

Harm Wolters schrijft op Facebook dat hij vanochtend rond 6.00 uur iets schrikkerig wakker was geworden. Toch krabbelt hij langzaam weer op na de hartoperatie die hij afgelopen vrijdag moest ondergaan. 'De bloeddruk, zuurstof en temperatuur zijn geweldig, vandaar dat ik vandaag even mijn eigen berichtje tik. Ook wil ik iedereen bedanken voor de geweldige berichtjes en kaarten. Zelfs van zaalvoetbalvereniging 'WRZV de Boog' heb ik een geweldige bos bloemen gekregen. Wat lief allemaal. Helaas mag ik nog maar beperkt bezoek ontvangen, maar als jullie een kaartje willen sturen zou ik dat geweldig vinden', meldt Harm. Het adres is: Isala Kliniek, Postbus 10400, 8000 GK Zwolle, Unit V4.5 kamer 139.

Harm is erg te spreken over de verzorging. Er is zelfs gezorgd dat zijn vrouw Auktje vannacht bij hem op kamer heeft kunnen slapen.'Ik ben mijn vrouwtje Auktje zeer dankbaar voor haar goede zorgen ! Wat moet ik toch zonder haar'.  Ook is hij erg trots en dankbaar dat z'n kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen hem elke minuut van de dag bij springen. Dat geldt natuurlijk ook voor zijn ouders, zussen, schoonzusters, zwagers, overige familieleden en vrienden. 'Ja lieve mensen ik ben dankbaar voor alles en zeer zeker God dat ik er op tijd bij ben geweest. Pas goed op jullie zelf', aldus Harm die het bericht afsluit met de woorden die z'n broer Robby Milani altijd zegt: Wie goed doet,  goed ontmoet.

Lees meer: Harm Wolters krabbelt langzaam weer op na hartoperatie

'Zuipen Springen Feesten (met z'n allen)'....Nieuwe Single Gier & Gaar ft. Danny Canters

Het is precies een jaar geleden dat het duo Gier & Gaar samen met Danny Canters het plan maakte om samen een single uit te brengen. Echter vonden deze serieuze besprekingen plaats in de bergen van Tirol... Om precies te zijn: Aan de bar, onder het genot van een biertje, in één van de gezellige Aprés-ski cafés van Westendorf. Ruim een half jaar later, herinnerde Gaar zich dit ineens. Hij sprong meteen van het toilet af en stapte op de fiets naar Gier. Die was tijdelijk telefonisch niet bereikbaar omdat hij na een avondje stappen zijn telefoon voor een boemerang aanzag en deze over de Amstel probeerde te gooien (niet gelukt!). 


Uiteindelijk hebben ze nog 2 maanden nagedacht over welke artiest ze daar nou in Oostenrijk hadden gesproken... Ineens wist Gaar het weer! Het was één van de leukste, knapste en populairste feestartiesten van Nederland....Maar die wilde niet meer en daarom werd Danny Canters maar gebeld. Die had wel interesse en spande Peter van Nierop van Strictly Music voor het karretje om samen met dit zooitje ongeregeld een knallende feestplaat te maken. Ook al duurde het allemaal even... het is toch gelukt! De videoclip volgt later...

Lees meer: 'Zuipen Springen Feesten (met z'n allen)'....Nieuwe Single Gier & Gaar ft. Danny Canters

Pagina 1 van 5

muziek top 50

  • michelle
  • studio 12
  • vrijeboer