Het liedje ‘Wind en Zeilen’ is in een nieuwe versie uitgebracht. De grote hit van de band ‘Splitsing’ is opnieuw opgenomen door de nieuwe Nederpopband ‘Hartman’. Het liedje is tekenend voor deze zonovergoten zomer die alle records lijkt te breken. Hartman is een nieuwe jonge band uit Noord-Holland die de traditie van jarentachtigbands als Doe Maar en Het Goede Doel hooghoudt, en daar een moderne twist aan geeft. Frontman Harm Timmermans studeerde onlangs af aan de Rockacademie en speelde met verschillende bands al op festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Lowlands.

Eerste single ‘Wind en Zeilen’ is een cover van de band Splitsing. Het nummer was in 1985 een grote hit en wordt nog steeds veelvuldig gedraaid op de radio. “Wind en Zeilen is een eerbetoon aan de Nederpop van de jaren tachtig. We hopen dat we het liedje nieuw leven in blazen in deze luie, lange, zonnige zomer van 2018.”, aldus Harm Timmermans.Dit najaar volgt een eerste EP van de band met eigen liedjes.

Lees meer: Zomerhit Wind en Zeilen uit in nieuwe versie

Donny Joell de ondertussen 26-jarige in Den Haag woonachtige zanger heeft met zijn eerste single “Jij bent alles” de succesladder niet onverdienstelijk betreden. Deze ode aan de grote liefde welke uitstekend werd ontvangen, vertaalde zich in Airplay en bezoekjes bij vele Landelijke en Regionale radiostations, een mooie 13e positie in de Oranje top 30 , en veel views op youtube en spotify. 

Nu is het tijd de single ‘Jij bent alles’ waardig op te volgen. ‘Toen kwam jij voorbij’ is een lekker zomers uptempo lied welk voor zijn vriendin is geschreven. Linda Baarbe schreef de tekst van het nummer terwijl de mannen van Sonic Solutions tekenden voor zowel de muziek als de eindproductie. Vanaf 15 augustus is deze swingende en aanstekelijke Rood-Hit-Blauw Produktie verkrijgbaar waarmee Donny Joëll flinke stappen gaat zetten op de succesladder als zanger. 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Donny Joell komt met vrolijke single

De Partybroozz is dé nieuwe feestact van Nederland en bestaat uit zangers Frank den Braber en Danny Robben. Samen hebben ze al ruim 35 jaar podium ervaring en nu hebben ze hun krachten gebundeld als een gloednieuw feestduo! De afgelopen maanden zijn ze druk bezig geweest met het uitwerken van hun feestact en hebben ze ook hun eerste single opgenomen in de studio van André Kooiman. Die schreef en produceerde een fantastische feestknaller voor het tweetal getiteld; “Is er een feestje vandaag” met een heerlijke commerciële beat.

“Het is een vette plaat geworden met een dikke feestbeat en een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus het enthousiaste tweetal. De Partybroozz timmeren goed aan de weg en hebben hun eerste tv opname bij Oranje Party al achter de rug, terwijl de single nog uit moet komen! De single is  verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. 

De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België. Met deze catchy meezinger hebben de Partybroozz een vliegende start gemaakt en lanceren ze een veelbelovende feestact in Nederland! Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Lees meer: De Partybroozz nemen debuutsingle op bij André Kooiman

Deze zomer kent naast hoge temperaturen ook een groot aantal Nederlandstalige zomerhits. Na het succes van 2017 is RADIONL dit jaar weer op zoek gegaan naar de favoriete zomerhit van de luisteraars. 

Van 3 t/m 10 augustus konden de stemmen uitgebracht worden via de site van RADIONL. Onder alle stemmers werd een super luxe barbecue verloot. Er zijn duizenden stemmen binnengekomen, waarvan Susanna Veldmeijer met 'Zomerliefde' de meeste mocht ontvangen. De volledige “Zomerthit top 10” is dinsdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.00 uur gedraaid op RADIONL.

1.   Susanna Veldmeijer - Zomerliefde  
2.   Wesley Klein & Monique Smit - Mooier dan mooi  
3.   Jan Smit, Alain Clark & Glen Faria - Ik wil slapen 
4.   Perry Zuidam - Zwoele zotte zomer

5.   Sidney Bischoff - Mooi is het leven

6.   Willem Barth - Draai maar door 
7.   Jordy van den Boer - Tikkie tikkie 

8.   Jeffrey Tanis - In de zon

9.  Yosee - Jouw ritme

10. Joey Hartkamp - Ale ale ale

Lees meer: Zomerliefde van Susanna Veldmeijer RADIONL Zomerhit van 2018

Laura Ross is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe single ‘Jij & Ik’. De blonde zangeres heeft het gevoel dat ze in producer Manfred Jongenelis en plugger Dennis van der Kraan de juiste personen heeft gevonden die haar muzikale carrière naar een hoger level kunnen tillen. Het was de laatste jaren wat stilletjes om haar heen, omdat ze steeds in het zelfde cirkeltje bleef hangen, maar ze heeft nooit opgegeven.

Ruim 8 jaar geleden maakte ik al kennis met Manfred. Er was gelijk een klik. Een samenwerking met Manfred kwam toen nog niet tot stand doordat er andere dingen op haar pad kwamen. Vaak laat je je maar lijden. Ik was destijds nog maar 17 jaar en we hebben zelf niet de kennis in de muziekwereld. Omdat mijn ouders zagen dat mijn passie echt bij het zingen lag, deden zij er alles aan om mijn droom uit te laten komen. In de loop van de jaren heb ik met verschillende mensen samengewerkt. Na m’n deelname aan ”Topper Gezocht” in 2018 heb ik alles op een rijtje gezet. Ik vond het nu de juiste tijd om een nieuwe start te maken, onthult Laura.

Omdat Laura nog steeds het idee had dat Manfred iets voor haar kon betekenen, belde ze hem op om haar ideeën te bespreken. Laura houdt zelf erg van de muziek van John West. Omdat er maar weinig vrouwen zijn die de stijl van John West, Henk Dissel enz. vertolken, zag ze daar een uitdaging. ‘Manfred heeft goed naar mij geluisterd. De preview van de clip staat al een paar dagen op m’n Facebookpagina. Dat levert me ontzettend veel positieve reacties op. Mijn zelfvertrouwen is daardoor sterk gestegen, want hier ben ik langere tijd toch wel naar opzoek geweest, glundert de spontane zangeres uit Oss.

De beelden van de clip zijn geschoten in De Tuinen van Appeltern door Karl Kaspers van Kaska Producties. Meer info: www.lauraross.nl   

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Perstekst: Gert Reehuis i.s.m. Laura Ross

Lees meer: Laura Ross maakt met ‘Jij & Ik’ nieuwe start

Pagina 1 van 4

muziek top 50

  • vrijeboer