'Rozen verwelken'....dat is de titel van de nieuwe single van Anita welke ze de afgelopen weken heeft opgenomen in Studio ’69 van Laurens van Wessel te Zegge. Anita heeft onder tussen haar sporen ruimschoots  verdiend in het muziekwereldje. Een van de bekenste liedjes die ze schreef was 'Kleine Merel', een liedje dat dagelijks nog voorbij komt op de diverse radiostations, ook al is het meer dan 30 jaar oud. Overigens schrijft Anita vanaf het begin van haar carriere al haar liedjes zelf. 

Wie kent niet orkest De Rapsodies waarmee Anita jaren lang door Nederland en België optredens verzorgde en diverse (piraten)hits mee scoorde. Na deze periode ging ze solo verder en wist haar fans iedere keer weer blij te maken met nieuwe liedjes. Rozen verwelken is zo’n liedje waarvan we zeker zijn dat dit weer regelmatig voorbij zal komen op de diverse (piraten)radio zenders.Anita, al jaren lang zangeres van het pure levenslied.

Vincent Produkties V.O.F.

Hofdreef 44

4881 DR, Zundert

Tel: 076-5985733

Lees meer: Anita lanceert 'Rozen verwelken'

Dylan Sadal is een jonge twintiger uit ’s Hertogenbosch die met ‘Geniet Maar Van Het Leven’ zijn debuutsingle uitbrengt. In de regio deed hij al bekendheid op als vertolker van liedjes van o.a. André Hazes, Leen Zijlmans, René Froger en Tino Martin. Nu is het echter tijd voor eigen werk. Voor ‘Geniet Maar Van Het Leven’ werd topproducer Kees Tel ingeschakeld, die samen met Jack van Raamsdonk een op het lijf geschreven lied componeerde, waarmee de jonge Dylan voor de dag kan komen.

Cannonball Media schoot de videoclip en de single is via Hit It! Music verkijgbaar op alle download-  en streamings-portals. 

RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

Lees meer: Debuutsingle voor Dylan Sadal een feit

Aan zijn debuutalbum 'Kameraod' heeft Wim Drenthen  met veel overgave gewerkt. De in Ane geboren muzikant en woonachtig in De Krim is al vanaf zijn zesde levensjaar met muziek bezig is. Ondertussen heeft hij al verschillende nummers uitgebracht, welke door het publiek goed ontvangen en daar is hij dan ook erg trots op. Wim schrijft hij zijn eigen teksten en speelt hij op keyboard de nummers zelf in. Zo zijn de meeste liedjes ook nog eens door hem zelf gecomponeerd. Dit betekent dat Wim toch wel wat in zijn muzikale vingers heeft. 

Daarnaast heeft hij ook een instrumentaal nummer ingespeeld, iets wat hij mooi vond om dit op het album te zetten. Van het nummer ‘Kameraad’ is er onlangs  een videoclip gemaakt en te zien bij TV Oranje. Het nummer kameraad, staat overigens twee keer op het album. Eénmaal heeft het nummer de toepasselijke titel‘ Kameraod’ dat in zijn eigen streektaal is gezongen,  net zoals het nummer ‘Mien alles. Wim vindt het dan ook belangrijk dat het dialect zoveel mogelijk wordt behouden. Vandaar dat hij deze nummers ook op het album heeft geplaatst. Al met al een heel divers album. Dit geeft aan, dat de 47 jarige artiest nogal wat in zijn muzikale mars heeft. Bestellen kan via www.muziekhoekje.nl

Lees meer: Wim Drenthen komt met divers album 'Kameraod'

Judith Peters verrast ons met de té gekke nieuwe single ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet?’, een geweldige compositie van Pascal de Vormer en Hugo Peeters. De perfecte productie lag in handen van Manfred Jongenelis. Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land. Eerder was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten.

In 2011 trad Judith Peters op in de Amsterdam ArenA tijdens ‘Toppers In Concert’ als ‘5e topper’ naast Gordon, Gerard, René en Jeroen. Tevens was Judith lid van de succesvolle meidengroep De Meiden, maar tegenwoordig concentreert ze zich weer volledig op haar solo carrière. 

RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

Lees meer: Judith Peters vraagt zich af of het nu wel of niet mag

Pagina 1 van 5

muziek top 50

  • vrijeboer